Vakkundig advies
Perfecte montage
Topkwaliteit kozijnen en deuren
Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf

Kunststof deuren voor de perfecte entree

Een voordeur is het visitekaartje van je huis. De eerste indruk van jouw onderscheidende stijl. Of je nu kiest voor klassiek of modern, bij Riant Kozijnen vind je de deur die past bij jouw wensen en budget. Duurzaam uitgevoerd in de hoogste kwaliteit kunststof en voorzien van de beste sloten. Gegarandeerd goed voor jarenlang plezier en veiligheid.

Wij bieden een ruim assortiment aan voor- en achterdeuren. Allen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en gebruikersgemak. Elke deur wordt perfect afgehangen door ons ervaren team van monteurs. Je hebt er zelf geen omkijken naar.

Kunststof deuren K-Vision
K-Vision is onze serie all-round kwaliteitskunststof voordeuren. Deze deuren onderscheiden zich  door de ruime keuze aan uitvoeringen, vormen en kleuren. Het high profile ontwerp zorgt voor een uitstekende statische en een lange levensduur en beschikt over uitstekende warmte-isolerende eigenschappen. Je vindt bij Riant Kozijnen al een complete, kwalitatief hoogwaardige Kömmerling kunststof voordeur, voorzien van het SKG2 en Politie keurmerk Veilig Wonen vanaf € 1.950,-.

Een (voor)deur koop je meestal maar één keer. Daarom nemen wij alle tijd om jou te adviseren op het gebied van stijl, uitvoering, kleur en mogelijkheden. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Lagere energiekosten

Veilige leefomgeving

Rustig
wonen

Gezond binnenklimaat

Kunststof

Kenmerken

  • Van klassiek tot modern
  • Lange levensduur
  • Veilige leefomgeving
  • Zeer goede thermische isolatie-eigenschappen
  • Gemakkelijk schoon te maken en nooit meer schilderen
  • Gratis extra veilig SKG2® hang- en sluitwerk op al onze voor- en achterdeuren

Kleuren

Kunststof deuren van Riant Kozijnen zijn verkrijgbaar in een breed kleurengamma. Gebruik contrasterende accenten of benadruk met zachte kleuren de elegantie van je huis. Veel is mogelijk om jouw unieke stijl en smaak terug te laten komen in je woning.

Uitstraling

Je nieuwe deuren worden ingemeten en gemonteerd door ons ervaren team van monteurs. Oude deuren worden vakkundig gedemonteerd en afgevoerd. De geplaatste deuren worden van binnen en buiten perfect afgewerkt. Onze monteurs werken snel, efficiënt en schoon.

Vakkundig advies
Perfecte montage
Topkwaliteit kozijnen en deuren
Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf

Riant Kozijnen projecten