Vakkundig advies
Perfecte montage
Topkwaliteit kozijnen en deuren
Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf

Dakkapellen voor meer leefruimte en licht

Je wil de ruimtes in je huis optimaal gebruiken. Waar de zolder vroeger puur gebruikt werd als opslagruimte, wordt deze tegenwoordig omgebouwd tot volwaardige slaapkamer. Een dakkapel transformeert elke donkere zolder tot een ruime, leefbare en lichte extra kamer.
Binnen creëert een dakkapel meer oppervlakte, buiten geeft deze, mits zorgvuldig gekozen, meer karakter aan je huis.

Riant Kozijnen is specialist in het realiseren en plaatsen van dakkapellen. Wij adviseren je in de mogelijkheden qua plaatsing en grootte en zoeken samen de materialen uit die aansluiten op de uitstraling van je huis. Daarbij houden wij rekening met technische eisen en visuele aspecten. 

Materialen
Bij de afwerking van een dakkapel kun je kiezen uit meerdere materialen. Veel dakkapellen worden tegenwoordig afgewerkt met trespa of kunststof rabatdelen omdat dit materiaal weinig onderhoud vergt en lange tijd mooi blijft. Ook zink zien we vaker terug en geeft het huis een robuust en industrieel uiterlijk. Daarbij is het ook extreem duurzaam.
Voor de kozijnen bieden wij een ruim assortiment aan kunststof en aluminium kozijnen.

Plaatsing
De plaatsing van de dakkapel wordt vakkundig uitgevoerd door een zeer ervaren partnerbedrijf in het bouwen van dakkapellen en daken. Zij werken snel, efficiënt en schoon. Je hebt er zelf amper omkijken naar en kunt al snel genieten van ruimte, licht en uitzicht.

Een dakkapel plaats je maar één keer. Daarom nemen we uitvoerig de tijd om je wensen en ideeën te bespreken. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom waar we je graag informeren over de mogelijkheden.


Lagere energiekosten

Veilige leefomgeving

Rustig
wonen

Gezond binnenklimaat

Dakkapellen
Vakkundig advies
Perfecte montage
Topkwaliteit kozijnen en deuren
Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf

Riant Kozijnen projecten