Vakkundig advies
Perfecte montage
Topkwaliteit kozijnen en deuren
Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf

Steellook aluminium kozijnen voor een industriële look

Voor wie op zoek is naar een industriële look én optimaal energiezuinige kozijnen, dan zijn onze aluminium steellook kozijnen de oplossing. Deze kenmerken zich door de uiterst slanke profilering, uitermate geschikt voor onder andere lofts en industriële gebouwen. Maar ook ‘gewone huizen’ ondergaan een complete metamorfose door het toepassen van steellook kozijnen.

Deze thermisch onderbroken profielen hebben dezelfde uitstraling als stalen profielen maar combineren deze met de duurzame eigenschappen van aluminium. HR++ beglazing en een slim koudebrugsysteem zorgt voor een uitstekende overgang van kou naar warmte zodat condensatie uitgesloten is.

Onze kozijnen zorgen niet alleen voor comfort in huis. Ze beschermen je woning ook tegen inbraak en kunnen voorzien worden van een slot aan de binnenzijde. Daarnaast houden ze niet alleen weer en wind buiten, maar zijn ze ook extreem geluidswerend. Je zult een wereld van verschil in rust ervaren. Dit kun je versterken door te kiezen voor speciaal geluidwerend glas.
Aluminium kozijnen zorgen tevens voor een prettig en gezond binnenklimaat door de geïntegreerde oplossingen voor de toevoer van verse lucht.

Steellook aluminium kozijnen zijn leverbaar in vele poedercoat RAL kleuren en voorzien van rubberen profielen voor een perfecte afdichting.
Onze kozijnen zijn voorzien van alle belangrijke keurmerken zoals het Politie keurmerk Veilig Wonen, SKG, RAL keurmerk, CE Europees keurmerk en Komo keur.

Lagere energiekosten

Veilige leefomgeving

Rustig
wonen

Gezond binnenklimaat

Aluminium

Kenmerken

  • Duurzaam
  • Licht materiaal
  • Maatvast
  • Hoge warmte- en geluidsisolatie
  • Leverbaar in elke gewenste RAL kleur

Kleuren

Aluminium ramen zijn leverbaar in elke (RAL)kleur die je wenstKies aan de binnenkant een andere kleur danaan de buitenzijde (BICOLOR), om zo een wisselwerking qua sfeer tot stand te brengen. Door het poedercoaten van het aluminium zijn de kozijnen bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden. Toch raden we aan om deze zorgvuldig te onderhouden. Zo blijven ze immers in topconditie! Aluminium is onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. We geven je graag meer informatie over het onderhoud van aluminium ramen en deuren.

Uitstraling

Je nieuwe kozijnen worden ingemeten en gemonteerd door ons ervaren team van monteurs. Oude kozijnen worden vakkundig gedemonteerd en afgevoerd. De geplaatste kozijnen worden van binnen en buiten perfect afgewerkt. Onze monteurs werken snel, efficiënt en schoon. 

Vakkundig advies
Perfecte montage
Topkwaliteit kozijnen en deuren
Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf

Riant Kozijnen projecten