Vakkundig advies
Perfecte montage
Topkwaliteit kozijnen en deuren
Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf

Kunststof kozijnen van de hoogste kwaliteit

Riant Kozijnen monteert alleen de hoogste kwaliteit kunststof kozijnen. Met de kozijnen van Kömmerling ben je gegarandeerd van de meest energiezuinige en fraaie kozijnen in de markt. Onze kozijnen vergen amper onderhoud en kunnen tegen een stootje. Neem ze af met een vochtig doekje en ze zien er weer uit als nieuw. Eigenlijk heb je er amper omkijken naar.

Kunststof kozijnen zijn er in vele stijlen. Van strak modern tot jaren 30 klassiek. Onze houtlook kozijnen zijn van buiten niet van traditionele houten kozijnen te onderscheiden. Zeker niet wanneer je kiest voor onze Reproline, uitgevoerd met rechte hoekverbindingen. Deze kozijnen zijn uitermate geschikt voor renovaties of nieuwbouw in klassieke stijl.
Je kunt deze klassieke stijl nog een stapje verder doorvoeren door te kiezen voor onze Cube kozijnen. Deze zijn ook uitgevoerd met rechte hoekverbindingen en rechte profielen.

Hou je van perfectie tot in elk detail? Kies dan voor het innovatieve Visign. Kozijnen, ramen en deuren worden daarbij zonder optische onderbreking in de hoeklas afgewerkt. Alsof alles uit één doorlopend profiel is geproduceerd. Kies je voor Visign, dan zijn hier geen extra kosten aan verbonden! Let op: dit is alleen mogelijk bij kozijnen met kleur- en/of houtnerffolie.

Onze kunststof kozijnen zijn zeer energiezuinig. Je zult blij verrast worden door je volgende energienota! Denk je erover een passiefhuis te realiseren, dan zijn onze gecertificeerde passief kunststof kozijnen de beste investering. Voorzien van driedubbele beglazing realiseren deze een isolatiewaarde van Ug 0.6. Hiermee voldoe je aan de maatstaven van energieverantwoord en duurzaam bouwen.

Veiligheid en ventileren
Onze kozijnen kunnen voorzien worden van PADK (Parallel Afstelbaar Draai Kiep) beslag op alle draaikiep-ramen en schuifpuien. Je kunt hiermee naast ‘draaien’ en ‘kiepen’ ook het bewegende deel van het raam 6 millimeter naar je toe trekken. Er ontstaat zo een ca. 6 mm brede luchtspleet die onder alle weersomstandigheden een natuurlijke en veilige ventilatie garandeert. Dit PADK beslag heeft het Politie keurmerk Veilig Wonen en garandeert inbraakwerend ventileren. Tevens kun je kiezen voor de fraaie Ducoton ventilatieroosters.

Onze kozijnen zorgen niet alleen voor comfort in huis maar beschermen je woning ook tegen inbraak. Je kozijnen kunnen worden voorzien van een slot aan de binnenzijde. Daarnaast houden ze niet alleen weer en wind buiten, maar zijn ze ook extreem geluidswerend. Je zult een wereld van verschil in rust ervaren.

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en laat je uitgebreid informeren over de mogelijkheden. We nemen alle tijd voor je. Zodat je zeker weet welke duurzame oplossing het best past bij jouw huis, wensen en budget.

Lagere energiekosten

Veilige leefomgeving

Rustig
wonen

Gezond binnenklimaat

Kunststof

Kenmerken

  • Hoge isolatiewaarde: lagere kosten
  • Veilige leefomgeving
  • Optimale geluidsisolatie: rustiger wonen
  • Verbeterde ventilatie: gezonde leefomgeving
  • Robuustheid en duurzaamheid gegarandeerd tot 15 jaar
  • 100% recyclebaar
  • Verbeterde CO2-balans van je woning

Kleuren

Kozijnen, ramen en deuren van Riant Kozijnen zijn verkrijgbaar in een breed kleurengamma. Gebruik contrasterende accenten of benadruk met zachte kleuren de elegantie van je huis. Veel is mogelijk om jouw unieke stijl en smaak terug te laten komen in je woning.

Uitstraling

Je nieuwe kozijnen worden ingemeten en gemonteerd door ons ervaren team van monteurs. Oude kozijnen worden vakkundig gedemonteerd en afgevoerd. De geplaatste kozijnen worden van binnen en buiten perfect afgewerkt. Onze monteurs werken snel, efficiënt en schoon.

Vakkundig advies
Perfecte montage
Topkwaliteit kozijnen en deuren
Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf

Riant Kozijnen projecten