Vakkundig advies
Perfecte montage
Topkwaliteit kozijnen en deuren
Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf

Hoe Riant wilt u het hebben?

Bij Riant Kozijnen in Sittard-Geleen hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in kunststof en aluminium kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. In onze showroom in het zuiden van Limburg vind je een compleet assortiment aan stijlen, kleuren en mogelijkheden. Wij adviseren onze klanten op het gebied van profielen, functionaliteit, duurzaamheid, kleuren en toepassingen. Wij werken alleen met de beste, gerenommeerde merkproducten en garanderen dan ook een eindresultaat waar je jarenlang plezier en rendement van zult hebben.

Als Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf zijn wij volledig gecertificeerd. Dat zie je niet alleen terug in onze kozijnen, deuren en schuifpuien, maar ook in onze werkwijze. Onze adviezen zijn 100% betrouwbaar, onze monteurs werken snel, efficiënt en schoon. Wij staan bekend om onze perfecte montage. 

Ben je op zoek naar een duurzame oplossing voor je huis of kantoorpand, vind je topkwaliteit en perfecte service belangrijk? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We laten je graag, onder het genot van een kop koffie, de mogelijkheden zien. 
De aankoop van kozijnen, deuren, schuifpui of dakkapel is een serieuze zaak. Wij nemen dan ook alle tijd voor je.

Tot ziens bij Riant Kozijnen.

 

Riante service

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Tot 15 jaar garantie
  • 100% betrouwbaarheid
  • Geen aanbetaling nodig
  • Gratis extra veilig SKG2® hang- en sluitwerk op deuren
  • RAL, KOMO en SKG gecertificeerd
  • Politie keurmerk Veilig Wonen

Vertrouw op de ervaring
van ons team

Vakkundig advies
Perfecte montage
Topkwaliteit kozijnen en deuren
Erkend Premium Kozijnen Vakbedrijf

Riant Kozijnen projecten